1 Σεπ 2013

Μετακομίζουμε!

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

 από σήμερα θα μας βλέπετε στο

Μετακομίζουμε!
Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό. Είπαμε να μετακομίσουμε, να είμαστε πιο ...ευρύχωρα και σε χώρο που θα είναι ευκολότερα διαχειρίσιμος, όσον αφορά τον όγκο πληροφοριών αλλά κυρίως όσον αφορά τις τεχνικές δυνατότητες που παρέχονται.
Και χάρη στις προσπάθειες των ειδικοτέρων ημών στους υπολογιστές, σήμερα αναχωρούμε. Επιλέξαμε κάτι απλό και ξεκούραστο στην ανάγνωση, όμως μικροαλλαγές θα γίνονται για κάποιο διάστημα μέχρι να έρθουμε στα ίσια μας.

Έτσι λοιπόν από σήμερα θα μας βλέπετε στο
Για αυτό, θα ζητήσουμε από εσάς που μας είχατε στα ...αγαπημένα, να κάντε μόνο μια μικρή αλλαγή.

Στην "Περισκόπηση”δεν αλλάζει τίποτε, παραμένει ακριβώς ίδια σε πολλά πράγματα – κυρίως στον τρόπο γραφής που έχει από το 2007 (όταν πρωτοξεκίνησε).
Ίσως στην αρχή να υπάρχουν κάποια προβλήματα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τις υποδείξεις σας ώστε να διορθωθούν. Γιατί χωρίς εσάς...

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη ...μετακόμιση εξακολουθούν και εργάζονται για αυτό. Πίσω από αυτό που θα βλέπετε θα γίνονται κάποιες μικροαλλαγές και μικροπροσθήκες, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα το συντομότερο. Σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος, το οποίο θα κρατήσει το e-periskopsi.gr μακριά από τις οθόνες σας, μπορείτε να μας βλέπετε, έστω και προσωρινά, στο www.periskopisi.blogspot.gr


Σε 25 δευτερόλεπτα αν δεν επιλέξετε ΑΥΤΟ, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο νέο ιστότοπο της Περισκόπησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: