4 Αυγ 2013

6ο Ροκ Φεστιβάλ του Δήμου Νάουσας, 10 έως 13 Αυγούστου

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Με 12 συγκροτήματα και πάνω από 50 μουσικούς διοργανώνεται το διάστημα από 10 έως 13 Αυγούστου το 6ο Ροκ Φεστιβάλ του Δήμου Νάουσας στο θερινό Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη". Σκοπός του καθιερωμένου θεσμού είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και ερασιτεχνικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό.
Ειδικότερα, τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή στο φεστιβάλ, προέρχονται από τις πόλεις:
Νάουσα, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών, και τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων στη συμβολή τιμή των 5 € (ενιαίο εισιτήριο και για τις τέσσερις ημέρες) θα διατεθούν για τη στήριξη πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων του Δήμου Νάουσας.
Τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή είναι τα εξής: 
Summer of Freud (Καστοριά), 
The Alcoholic’s Afternoon (Θεσσαλονίκη), 
Reverse (Νάουσα), Madrake (Θεσσαλονίκη),Innovated (Νάουσα), 
Project Theory (Πτολεμαΐδα), 
Breakthough (Βέροια),
Αδέσποτα(Νάουσα), 
Road-66 (Νάουσα), 
Βετεράνοι (Νάουσα), 
Playgrounded (Αθήνα),
Τα Μεγάλα παιδιά (Νάουσα).  

Οι συμμετοχές στο φεστιβάλ υποβλήθηκαν στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμο Νάουσας και τις επόμενες ημέρες  η  Καλλιτεχνική Επιτροπή (Τάσος Κάργας, Γιάννης Κοκοβίδης, Βιργινία Καραφούσια, Φώτης Νταβόρας, Δημήτρης Κεραμίδης, Χρήστος Βουδούρης, Γιώργος Λαπαβίτσας, Μάριος Τσιρογιάννης) θα προχωρήσει στην τελική διαμόρφωση του τετραήμερου προγράμματος των συναυλιών, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το βράδυ του Σαββάτου 10 Αυγούστου και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 13 Αυγούστου.

Πληροφορίες: Δήμος Νάουσας-Γραφείο Πολιτισμού (τηλ. 23323 50360).

Δεν υπάρχουν σχόλια: