1 Ιαν 2013

Αστερούπολη: τελευταία ημέρα, εχθές

Εκτυπώστε την ανάρτηση!

Όλα καλά χθες, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Αστερούπολης, στο Πλατύ Ημαθίας.

Χθες το απόγευμα τα παιδιά έπαιξαν το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» σε μια έκταση 16 οικοδ. τετραγώνων (φυσικά παρουσία - πέραν των αρχηγών των ομάδων - και συνοδών). Και από τις εντυπώσεις που αποκομίσαμε, τα παιδιά πρέπει να το καταφχαριστήθηκαν.
Να πούμε πως ο σκοπός επετεύχθη και τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα. Παραμύθια, κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, το σπιτάκι του Αι-Βασίλη και φυσικά το ταχυδρομείο (στο οποίο οι εθελοντές χθες το βράδυ μέτρησαν 285 - ή 265, δεν θυμάμαι τον αριθμό - γράμματα προς τον Αι-Βασίλη!!!).
Αργότερα, νωρίς το βράδυ, άρχισαν να στήνονται οι ψησταριές, να ανάβονται οι φωτιές και να στήνονται τα τραπέζια. Στην αρχή η μουσική ήταν ζωντανή (με ποντιακή λύρα). Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν αλλαγή του χρόνου στον Πεζόδρομο στο Πλατύ, ο οποίος στις 12 το βράδυ, στην αλλαγή του χρόνου, φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα που έστειλαν στον ουρανό τα μέλη της ομάδας των εθελοντών. 
Χθες βράδυ συναντήσαμε και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος, ο οποίος μας εξουσιοδότησε να μεταφέρουμε μέσα από την "Περισκόπηση" τα συγχαρητήρια του και αυτά του Συμβουλίου σε όλους όσους βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ώστε η μεγάλη αυτή προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα.
Εμείς να δώσουμε τα δικά μας συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ. Γιατί τα τιμώμενα πρόσωπα όλων των ημερών που η Αστερούπολη λειτούργησε (23 - 31 Δεκεμβρίου 2012), τα παιδιά, ήταν ενθουσιασμένα και ευχαριστημένα. Αυτό έλεγαν και κυρίως, αυτό έδειχναν!
Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά ενώ περισσότερες μπορείτε να βρείτε και στην ομάδα της Αστερούπολης, στο facebook.









Δεν υπάρχουν σχόλια: