5 Ιουν 2012

Με το βλέμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης

Εκτυπώστε την ανάρτηση!


Την ώρα που τα πάντα καταρρέουν (κυριολεκτικά τα πάντα, ακόμη και ο Σόρος έδωσε μόλις 3 μήνες ζωής), οι “ηγέτες” της Ευρώπης κάνουν πρόβες ένωσης.

Έχουν αρχίσει και προτείνουν ή συζητούν ανοιχτά πλέον το ενδεχόμενο της δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την εθνική κυριαρχία κάθε χώρας-μέλους αλλά και για τις ζωές 500 εκατομμυρίων κατοίκων).

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερη συγκυρία από την τρέχουσα, αφού (θεωρητικά) θα είναι πιο εύκολο να πείσουν τους κατοίκους της ΕΕ να αποδεχθούν τα πάντα εν ονόματι της αποφυγής της καταστροφής που ευαγγελίζονται ότι θα επέλθει.
Γιαυτό θέλουν να κάνουν τα πάντα βιαστικά. Τα είπαμε σε ανάρτηση τις προηγούμενες ημέρες και θα τα λέμε στο εξής.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ποιοι πρωτοστατούν: άνθρωποι προφανέστατα ανίκανοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολιτών (ή ακόμη και με αποδεδειγμένες σχέσεις με τις ...αγορές) αλλά κυρίως άνθρωποι που δεν έχουν εκλεγεί από τους λαούς της Ευρώπης.

Και να δείτε: αν προλάβουν να προωθήσουν το σχέδιο τους, αυτό θα περνάει από τις περισσότερες χώρες με απλές ψηφοφορίες από τα Κοινοβούλια. Τα κάθε είδους Μάαστριχτ και οι συμφωνίες για το ευρώ ήταν απλά μια δοκιμή.
Θυμηθείτε το αυτό, αν προλάβει και έλθει εκείνη η ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: